Damiano_2013 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam mam pytanie czy moduł od NS1 pasuje do Hondy MBX80. Chodzi mi o to czy wejście na wtyczke z kablami jest takie samo i czy załozenie takiego modułu wplynie jakos na osiągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ja mam tak zrobione w mbx i kreci mi sie do 12 tys obr nie wiem jak to jest zrobione bo to przerabiał poprzedni właśćiciel bo miał zablokowany moduł i załozył od ns-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 A wygląda on tak samo jak od MBX-a i jest identyczne wejście na wtyczke z kablami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 nie wiem bo on jest zawiniety szczelnie w jakiś woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Prawdopodobnie tak ale na pewno da sie załozyć od NS-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A może mi tos zrobic zdjęcie modułu od ns1? chodzi mi głownie jak wygląda miejsce na wtyczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi