Michał Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 poszukaj w Vulcanach 750 z końca lat 80 - tych. To są w miarę duże sprzęty i porządne sprzęty. No i jeszcze Virago 750 (też z końca lat 80 -tych) też w miare duże motocykle O Intruderze 750 zapomnij, jest niewiele większy od Virażki 535. Na Virażki LSy i inne nawet nie patrz bo będziesz wyglądał jak na psie. A moim zdaniem najlepiej będziesz wyglądał na XTZ 750. I ten motocykl najlepiej pasuje do dużego faceta. No ale Ty szukasz choppera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witam.O Virago 535 raczej zapomnij ze względu na wzrost. Ja sam ujeżdżam takowy sprzęt, ale mam tylko 170cm (w pionie) i dla mnie jest OK, ale kiedyś wyższy kumpel wsiadł na niego i wyglądał jakby siedział na skuterku, kolana do brody podciągnął i stwierdził że troszkę za mały dla niego. Jeśli już to może Virago 1100, chociaż dużo jak na początek ale można dać sobie radę.Pozdrawiam Witka...przeca nie musi kupować XV 1100...istnieje wersja XV 750 i jest bardziej realne że uda mu się nabyć taką dysponując 8 tysiami...bo za tą kasę trudno będzie dorwa Wirówę 1100...a i z 750 będą problemy no chyba że XV 750 SE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja mam podobny problem 189 cm, ale przesiadam się z Yamahy Fz 750 na CBR1000 lub XTZ 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi