bartez Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Z gazu jedynką bez problemu, na dwujce z sprzęgła, tak ogólnie to raczej sie nie bawie w takie rzeczy, szkoda moto, może kiedyś czymś mocniejszym(ale kilkadziesiąt metrów pojade :icon_exclaim: ).Z gazu na jedynce idzie, ale ja wole stszelic ze sprzęgła. A na dwójce kiedys spróbowałem i kolo unisło sie na 20 cm i czuc było ze sprzegło nie daje rady i juz wiecej na dwójce nie próbuje- szkoda sprzegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Właśnie o to mi chodziło. Mój ma 46000 nakręcone i nie chciałem go z 2 pałować, bo podobno 2 lubi wypadać po extrymalnej jeździe.A mój tak apropo to z samego gazu to tak średnio, trzeba go szarpnąć kierownicą żeby sie wyżej postawił. Z samego gazu to idzie ale nie za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi