camorra Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 mam zamiar sprowadzic skuter z wloch chodzi o vespe 50 ccm 2004.jakie potrzebuje papiery zeby go przywiesc,najleiej busem,ale czy moge poslac go busem a sam przyleciec pozniej?i czy jakies pieniadze mi sa potrzebne na granicy,jakies oplaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Z tego co wiem to tam raczej nie placisz nic, tylko za wymeldowanie, a niewiem czy mozesz go poslac busem w koncy ty jestes wlascicielem i przewozisz to przez granice, chyba ze na umowie kupna wpiszesz osobe przewozaca sprzeta zeby sie niebiescy jak co nie czepiali. pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camorra Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 a co z paiperami?jakie potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi