WALDEK72 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 WITAM FORUMOWICZOW mam okazje kupic GPZ 1000 88r tylko mam podejzenie co do ceny moto przyjechalo ze szwajcari stan igla nowe gumy naped po regulacjach tylko przygotowane do rejestracji cena :banghead: 3000 PLN nie za malo naco zwracac uwage Z GORY DZIEKUJE GDZIE JEST HACZYK sr :D ednia na allegro 8000 :D :P :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baqoo Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jak dla mnie haczyka nie ma, sam kupilem moto w szwajcarii za nie duza kase , jedyne co w polsce trzeba placic to VAT 22% i clo 6% podajze(od wartosci motocykla) =] Oni sie poprostu pozbywaja takich starych moto =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 też swojego GPZ mam z Szwajcarii, latam nim już 3 rok i nie mam do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 jak masz wątpliwośći to weź na oględziny z sobą jakiegoś mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 jeśli jest to moto sprowadzone to nie sądze żeby gość który sprzedaje miał jakieś większe pojęcie na temat stanu. A ceny są różne i raczej 8000 to nikt nie da za RX z 88 roku, przynajmniej nie ja. Co do Vat to ktoś chyba sie pomylił. Płaci się tylko 150 zł w urzędzie miasta. A jak gość chce 3 koła to potarguje się jeszcze,kasa na ławie też inaczej wygląda i gość będzie inaczej śpiewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baqoo Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja Vat na bank placilem , zreszta cala odprawe celna w polsce robilem , wiec wiem za co zaplacilem. Szwajcaria nie jest w unii europejskiej i za clo i vat trzeba placic =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi