sasiad_ostr Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jakiś czas temu kumpel wspomniał o komisie motocyklym w Łodzi, który sprowadza z zachodu, serwisuje i sprzedaje motocykle. Przejechałem pół miasta i niestety okazało się, że chłopaki zwinęli interes. Został mi tylko salon hondy na retkinii...czy ktoś z Was słyszał może o innej firmie (nieco mniejszej i tańszej niż autoryzowany przedstawiciel hondy), która ma swoją siedzibę na terenie Łodzi i zajmuje sie sprowadzaniem jednośladów z zachodu?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Pewnie masz na myśli tych co to byuli na Neonowej?Przenieśli się na wydawniczą.Na 4um było też troche o firmie motokutno (www.motokutno.pl), która wprawdzie w Łodzi się nie mieści, ale z tego co czytałem jest godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi