aras Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam.Kupilem niedawno HONDE CBR 1000 po przejechaniu kilkuset kilometrow zaczelo byc slychac rozrzad.Wie ktos moze gdzie on sie znajduje?I czy trudno go wymienic?potrzebowal bym takze schemat podlaczenia wskaznika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 cześć, 1. zdefiniuj nieco dokładniej "słychać rozrząd"2. słychac na wolnych czy podczas jazdy. Jeśli na wolnych to przy jakich obrotach cichnie?3. Jaki przebieg ma motocykl?4. Czy znasz jego wcześniejszą historię?5. Rozrząd tzn: łancuch, napinacz, ślizgi itd. jest umiejscowiony centralnie: miedzy 2 i 3 cylindrem6. Po schemat instalacji ew. manuala odezwij się na priv.7. W razie innych kłopotów z sc21: patrz pkt 6 :wink: Pozdrawiam i powodzenia, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 cześć, 1. zdefiniuj nieco dokładniej "słychać rozrząd"2. słychac na wolnych czy podczas jazdy. Jeśli na wolnych to przy jakich obrotach cichnie?3. Jaki przebieg ma motocykl?4. Czy znasz jego wcześniejszą historię?5. Rozrząd tzn: łancuch, napinacz, ślizgi itd. jest umiejscowiony centralnie: miedzy 2 i 3 cylindrem6. Po schemat instalacji ew. manuala odezwij się na priv.7. W razie innych kłopotów z sc21: patrz pkt 6 :icon_exclaim: Pozdrawiam i powodzenia, Jacekczesc.podczas jazdy slychac jakby lancuch o cos ocieral,cichnie przy 2500 obrotow ale od3000 slychac go znowu cebra ma wylatane 52 tys.jak ja kupowalem to gosc mi mowil ze lancuch po sezonie bedzie do wymiany i dal mi nowy lancuszek,napinacz i cos jeszcze jakas lyzwe?ale chcialem to wymienic teraz bo strasznie mnie wkurza ten klekot az wstyt jechac do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi