Maro Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Spoko, cieszę się, że moje rozterki komuś pomogły. Fakt, bujałem się z tematem i dostawałem prawie rozdwojenia jaźni. Dzisiaj byłem w serwisie. Mają założyć jeszcze gmole i lighbary. TERAZ NIE MAM WĄTPLIWOŚCI - TO JEST TO. Żadnych półśrodków - trzeba być twardym. A jednak nadal się obawiam. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Spoko, cieszę się, że moje rozterki komuś pomogły. Fakt, bujałem się z tematem i dostawałem prawie rozdwojenia jaźni. Dzisiaj byłem w serwisie. Mają założyć jeszcze gmole i lighbary. TERAZ NIE MAM WĄTPLIWOŚCI - TO JEST TO. Żadnych półśrodków - trzeba być twardym. A jednak nadal się obawiam. :icon_razz:Maro witam! jeszcze troszkę i będzie po bólu mówię Ci a to co przeżyjesz to zostanie do końca i tylko Ty będziesz wiedział jak to jest Pozdro ps. Czekam z niecierpliwością na pierwsze kilometry :icon_rolleyes: Spoko, cieszę się, że moje rozterki komuś pomogły. Fakt, bujałem się z tematem i dostawałem prawie rozdwojenia jaźni. Dzisiaj byłem w serwisie. Mają założyć jeszcze gmole i lighbary. TERAZ NIE MAM WĄTPLIWOŚCI - TO JEST TO. Żadnych półśrodków - trzeba być twardym. A jednak nadal się obawiam. ;)Maro witam! jeszcze troszkę i będzie po bólu mówię Ci a to co przeżyjesz to zostanie do końca i tylko Ty będziesz wiedział jak to jest Pozdro ps. Czekam z niecierpliwością na pierwsze kilometry :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To może i ja przedstawię krótką historię zakupu mojego osiołka…. Przed za żonę pójściem, z racji studiów i wyjazd z mojego miasta sprzęty (stare i niedokończone) zarastały kurzem w garażu, później ciężka praca i nie było czasu zająć się jedynym, słusznym zajęciem jakim jest podróżowanie na moto… i któregoś wieczora (chyba po wódeczce) naszły mnie sentymenty, zszedłem do garażu i trafiło mnie tak jak 15 lat temu – muszę znowu jeździć. I tak ciężką pracą nad małżonką (która w życiu nawet nie stała przy moto) a w zasadzie to 12 miesiącami trucia w każdej, możliwej chwili usłyszałem – „…kup sobie co chcesz i daj mi spokój…” a co ciekawe zauważam coraz większe zainteresowanie wspólnymi wyjazdami … Gratulacje Midał, i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Noooo chłopy już sie tu troche czuje jakbym nie maiał do czynienia z prawdziwymi twardzielami :) Trzeba trwardkim być a nie mietkim - wychodzisz z domu na piechte a wracasz sprzętem i pozamiatane :wink: ale poważnie fakt , że to trudne co wybrać , ja zdecydowałem , że na początek 600 wystarczy i tak stałem sie właścicielem Shadowa i teraz żałuje. Trzeba było skakać na głęboką wode.Ale to już za mną. Mój mechanik twirdzi , że bezkonkurencyjny jest Intruder - być może w przyszłym roku? ;) Do zobaczenia na drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To może i ja przedstawię krótką historię zakupu mojego osiołka…. Przed za żonę pójściem, z racji studiów i wyjazd z mojego miasta sprzęty (stare i niedokończone) zarastały kurzem w garażu, później ciężka praca i nie było czasu zająć się jedynym, słusznym zajęciem jakim jest podróżowanie na moto… i któregoś wieczora (chyba po wódeczce) naszły mnie sentymenty, zszedłem do garażu i trafiło mnie tak jak 15 lat temu – muszę znowu jeździć. I tak ciężką pracą nad małżonką (która w życiu nawet nie stała przy moto) a w zasadzie to 12 miesiącami trucia w każdej, możliwej chwili usłyszałem – „…kup sobie co chcesz i daj mi spokój…” a co ciekawe zauważam coraz większe zainteresowanie wspólnymi wyjazdami … Gratulacje Midał, i do zobaczenia na trasieDzięki Hary pewnie chętnie bym się z Wami wszystkimi spotkał może kiedyś Pozdrowienia ;) Noooo chłopy już sie tu troche czuje jakbym nie maiał do czynienia z prawdziwymi twardzielami Jakub witaj wiesz jak to jest każdy ma to coś swoje ja jestem zakochany w Yamasze a ty może będziesz w Intruderze ale i tak wszyscy jesteśmy pozytywnymi wariatmi Pozdrowienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 stwierdziła że jak wtrzymam bez piwa i papierosa do 45 urodzin to ona wyraża zgodę.WitamU mnie było podobnie - zarzuciłem śmierdziuchy i piwo (już 3 lata), sprzeadłem butelki :( i kupiłem mój pierwszy motocykl. Pozdrowienia z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ;) więc witaj w klubie :( może kiedyś gdzieś na strówce się spotkamy bo widzę że jesteś z Olsztyna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To się musieliście namęczyć i nawyrzekać :( . Niestety, babeczki trzeba czasem czymś przekupić :icon_exclaim: , one tak lubią, ale cel był słuszny i jakby nie patrzeć, dopięliśmy swego ;) . Migdal dużo masz już km na liczniku? ostatnio jak widziałem Twoje moto było tam chyba ze 100km. Faktycznie piękny :icon_exclaim: , jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drodze a może na starówce albo poprostu przed domem ;) . PozdrawiamJarekwww.samba.pl/intruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To się musieliście namęczyć i nawyrzekać :( . Niestety, babeczki trzeba czasem czymś przekupić :icon_exclaim: , one tak lubią, ale cel był słuszny i jakby nie patrzeć, dopięliśmy swego ;) . Migdal dużo masz już km na liczniku? ostatnio jak widziałem Twoje moto było tam chyba ze 100km. Faktycznie piękny :icon_exclaim: , jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drodze a może na starówce albo poprostu przed domem :icon_exclaim: . PozdrawiamJarekwww.samba.pl/intruderMiałem ostatnio wypadek puszką więc siedzę w domu ale nakręciłem 1400 km myślę że to i tak sporo jak na pierwszy sezonTrzeba koniecznie się umówić w Olsztynie jak wiesz gdzie mieszkam to zapraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 W pewnym momęcie moja ślubna stwierdziła że zbyt wiele piwa piję aja jej nato że jeżeli wyjadę na 45 urodziny motocyklem takim jaki mi się podoba to już teraz odstawiem butelkę z piwkiem i do dnia wyjechanie moto nie ruszam alkoholu pod żadną postacią.Żona podłapała temat a ja zatarłem ręce.stwierdziła że jak wtrzymam bez piwa i papierosa do 45 urodzin to ona wyraża zgodę.I zgadnijcie co zrobiłem zgodziłem się !!! WitamTo mój pierwszy post na tym forum, chciałem tylko powiedzieć, że wczoraj z moją żoną przy piwie uradziłem dokładnie to samo tyle, że muszę czekać do wiosny :crossy:. A dziś czytam, że miłość do piwa przegrała z miłością do motocykli nie tylko w moim przypadku. Pozdrawiam i życzcie mi wytrwałości w moim postanowieniu :) Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Migdał gratulacje z zakupu motocykla. Ja co prawda śmigam na enduro ale o to samo w tym wszystkim chodzi - żeby jeździć. Miałem kiedyś kilka motocykli potem duża przerwa, kilka dobrych lat. Jednak wróciłem do motocykli. W tygodniu mam taki pierdolnik, że sobota niedziela jest przeznaczona dla rodziny jak i też żeby usiąść na motocykl i po prostu pojeździć - odpocząć od roboty. Pozdrawiam i szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 życzcie mi wytrwałości w moim postanowieniu Bądź twardy, bo motocykle nie są dla "mientkich" :crossy: Do wiosny niedaleko i pamietaj odbijesz sobie już na pierwszym zlocie z okazji rozpoczęcia sezonu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi