coolargol Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ot taka odskocznia od codziennych obowiązków i problemów :D... i radosnego spamowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Najlepsza jest wlasnie tak jak pisał nasz moderator odskocznia od codziennosci . Siadasz na moto i czujesz sie wolny, zapinasz jedynke słyszysz ryk silnika i brzmienie tłumika :) Naturalnie udoskonalasz sie przez jazde czyli samą praktyke. Ja zauwazylem sporą poprawe w wchodzenie w wiknle. Jezdzi mi sie po prostu ekstremalnie i super! Chodz jakies doswiadczenie juz mam to jednak respect do maszyny przede wszystkim inaczej róznie to bywa:)No i te spojrzenia dziewczyn na ulicy taaa (ale to tylko mily dodatek to tej pasji)_ Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ... i radosnego spamowania :biggrin:Dokładnie .............. wiesz jak jest :biggrin: :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi