Słabek Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 jeśli możesz to to skomentuj. bede Ci bardzo wdzięczny. jakoś nie myślę żeby akurat Ona tak popierdzielał na skuterku na gumie. czemu nie ma filmików?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 23 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Czego nie ma filmików ? Filmików z Flipperem? Jak sondzisz ze nie ma to sie mylisz niestety :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 chętnie je zobaczę. jeśli możesz to mi podaj linki do tych videoteków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Na dysku mam nie pamietam linków, ale akurat wheelie nie mam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 ja mam zajebisty pomysł zaczynasz palić gume i stać obkok motorku nagle popuszczasz przedni hamulec i zaczynasz iść koło motórka wyglądało by to całkiem spoko :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi