Boniek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Takiego posta znalazłem na preclach. Może kogoś uchroni od zakupu miny : ""Ostatnio znajomy z forum bractwa suzuki umieścił takiego posta, nie wiem czemu nie rozsyła go gdzie tylko można, ale to już nie moja sprawa, zamieszczam tutaj jego treść aby ewentualnych kupujących ustrzec : "jak wiecie przydazyla mi sie kraksa.... ja w sumie ucierpialem nieznacznie, ale motocykl, piekny, srebrny GSX-R 1000 K3 z Yoshimurka i innymi elementami w karbonie ulegl calkowitej destrukcji. PZU daje namiar na firme, gdzie moto sie sprzedaje, dostaje sie fakture + reszte odszkodowania. Niestety w tej firmie, koles stwierdzil, ze moto nie idzie ani na czesci, ani na zyletki, ani na zlom, tylko do naprawy (!). A mi pozostaje tylko wspolczuc osobie, ktora na taka "mine" nadepnie, bo motocykl ma mocno pokrzywiona i peknieta rame, przednie kolo poszlo w chlodnice. Z silnika wywalilo olej i nie wiadomo ile pracowal bez smarowania, wiec nie wiem w jakim stanie sa panewki. Slowem, nie kupujcie odpicowanego moto z takimi numerami: numer silnika T711106996numer ramy JS1BZ111100102727 Interweniowalem w tej sprawie w PZU, motocykl byl wyceniany przez to 2 razy, przeciagala sie wyplata odszkodowania przez to, ale bez skutku. Powiedzieli ze to nie jest instytucja charytatywna i ich nie interesuje co sie dalej z tym motocyklem stanie. Ostrzegam wiec tu, na forum." Dodam tylko że człowiek jest z Warszawy. "" Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 jakis wporzadku koles :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) bo to motocyklista jest :biggrin: z BS Edytowane 14 Lipca 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ehhh, szkoda gadac,tylko pieniedzy szukaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Postawa godna pochwały i nagrody ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 no to niezle , ale jak pisze ze rama poszła to nie wiem czy ktos tak łatwo to zrobi, bo w k3 jest czarna rama, a poza tym jak ktos to jeszcze kupił zeby zrobić to chyba sam sie wpier**lił na mine i nigdy juz tego nie sprzeda . Bedzie sobie to mogł przerobic na przyczepke prędzej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 i znowu beda dokumenty do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 jaki przekręt w ogóle... to jest nasza kochana POLSKA, wszystkie motocykle są w stanie idealnym i mają mniej niz 30tyś km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi