Skocz do zawartości

DWA FILMIKI

synek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ten drugi kiedyś widziałem ale to uswiadamia jaka moc drzemie w tych maszynach,

a pierwszy to ani kierunku, siedział mu na plecach .Czy nie jest w tym miejscu za autem kiedy w lusterkach nic nie widać? to martwe pole :icon_exclaim: czy jak to się nazywa bo zapomniałem.

Ten drugi kiedyś widziałem ale to uswiadamia jaka moc drzemie w tych maszynach,

a pierwszy to ani kierunku, siedział mu na plecach .Czy nie jest w tym miejscu za autem kiedy w lusterkach nic nie widać? to martwe pole :icon_exclaim: czy jak to się nazywa bo zapomniałem.

Panowie, te tematy i podobne sytuacje były juz poruszane na forum. potem zaczynała sie dyskusja o kamizelkach, głośnych wydechach, długich swiatałach(ja jezdze zawsze, oprócz nocy), etc.

Ale nic nie zastapi zdrowego rozsądku.

Ale wracając do filmiku to koleś za blisko sie trzymał puszki i świadomie ryzykował, mam tylko nadzieję, że nie zginął ale patrząc na prędkość i wąskądroge to raczej R.I.P, szkoda..........

A co do reszty Twojego posta: ale jesteś kozak! Jak Ci ta dziewczyna z dupy wyszła, to pewnie już niewiele czasu na reakcje było. Dobrze, że ktoś nauczył Cię hamować. Gdybyś jechał więcej pewnie nawet nie wiedziałbyś, że ktoś za chwilę będzie tam przechodził. Gdybyś jechał mniej - kraksa byłaby nieunikniona. A tak - ciesz się, że loteria Ci sprzyjała.

Nie rozumie trochę twojej wypowiedzi... Jesteś strasznie złośliwy i starasz się dociąć na sile. Czy nie uważasz ze motocyklista z filmu jechał "trochę" za szybko ? Nie wnikam czy to był pościg czy co... po prostu przy takiej różnicy prędkości musisz liczyć się z ryzykiem ze ktoś ci wyjedzie. A wina motocyklista jak i puszki

Przepraszam, może zbyt ostro. Ale po prostu nie znoszę, gdy ktoś mówi: sam był sobie winny, bo NIE WIESZ co może Ci się przytrafić na drodze. Nie masz pojęcia czy ktoś za moment nie przywali Ci z lewej czy z prawej strony. Są sytuacje, których człowiek NIE JEST w stanie przewidzieć, a dla wszystkich, którzy ucierpieli, zginęli, lub zesr.. się ze strachu należy sie szcunek choćby za to, że jeżdżą motocyklem. Właśnie za to, że SĄ motocyklistami. I NIGDY nie powiem, że motocyklista zginął, bo chciał - BO NIKT NIE CHCE. Ale zdarza się. Uniosłem się - już za to przepraszam. Mam nadzieję, że zrozumiecie intencje.

Zbyt ostro nie było... po prostu starasz się na sile mi dogryźć - tylko po co ? Oczywiście, ze nie wiesz co może być... Będziesz jechał przepisowo, super extra a skasuje cię jakiś pijany frajer. Koleś sobie sam odebrał szanse na ratowanie sytuacji.

Z tym szacunkiem to ostro pojechałeś... Kolo bez prawka zabija 2 młode dziewczynki, no co za nie fart. Ale szacun dla kolesia bo miał jaja żeby jechać ponad 100 :) Tylko mi nie wykładaj teorii kto jest prawdziwym motocyklista a kto nie bo ja to wiem. Prawdziwy motocyklista jeździ w butach motocyklowych a reszta to patałachy LOL

PS. Jak masz znowu docinać i być złośliwym to sobie odpuść odpisywanie na tego posta.... zawsze możemy pogadać na gg lub pw