Doozer Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam W piątek mam zamiar się wybrać z ojcem i znajomymi w bieszczady,dokładnie okolice Myczkowiec.Bierzemy motocykle i mamy chęć sobie dość sporo pojeździć.Problem w tym,że nigdy wcześniej tam nikt z nas nie był i nie mamy pojęcia o trasach,ich trudności,gdzie można,a gdzie nie da rady jeździć.Jeśli ktoś z was ma jakieś doświadczenie związane z jazdą w tych okolicach bądź wie coś o tych terenach to prosiłbym o udzielenie kilku informacji ;) Pozdro Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja byłem na Wycieczce w Myczkowcach.Tereny są fajne ;) bardzo mało ludzi.Tylko do sklepów troche daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja śmigałem w Bieszczadach dokładnie w Lutowiskach->Chmiel,tam mam wujka i ma chłałupe,jeździłem po jakimś pobliskim lesie, i wariowałem po ulicy(tam 1 samochód jedzie raz na 2H ;) ).Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) nmiewiem gdzie to jest... ale mozesz przyjechać do przemyśla,tutaj jest sporo wyjeżdzonych(przez samochody i ciężarówki) ścieszek na których sie fajnie śmiga :icon_mrgreen: Edytowane 14 Lipca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Właśnie wrociłem z bieszczad.Wrażenia jak najbardziej pozytywne,tereny naprawde niezłe,szkoda tylko że dziś cały czas padało bo na koniec chcieliśmy jeszcze gdzieś wyskoczyć.Pozdro dla ekipy KTM-owcow,ktorych spotkaliśmy na jednym z górskich i cholernie trudnych szlaków(może ktorys z nich jest naszym forumowym kolegą) :wink: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi