Cross_maX Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Widze ze bardzo blisko mnie;) a gdzie dokladnie w siedliskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuś84 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 a no pare metrów od pałacu w kozłowce tylko w strone lubartowa. napewno o te siedliska Ći :icon_question: chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 a to i ja się melduje ;>> Maszki na trasie Lublin-Nałęczów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 to ode mnie jakis kilometr;) o te, o te:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuś84 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 no to do zobaczenia na asfalcie pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio44 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 To ja też się przywitam, jestem aus Niemiec pod Lublinem ;) Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja też ja też! Lublin melduje się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wieniawa-Lublin! Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 i co w zwiazku z 11 stronami meldunków,skoro jak przychodzi jakis wyjazd,to nikt sie na takowy nie pisze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 i co w zwiazku z 11 stronami meldunków,skoro jak przychodzi jakis wyjazd,to nikt sie na takowy nie pisze?! wiesz to tak zwane nabijanie postow... im mam wiecej tym jestem fajnieszy ;) Pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 wiesz to tak zwane nabijanie postow... im mam wiecej tym jestem fajnieszy ;) Pozdr ;) tutaj akurat licznik nie działa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 tutaj akurat licznik nie działa :P :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 gdzie sie podziewa 11 stron uzytkowników,gdy mowa o organizowaniu jakiejs imprezy czy przejazdzki? czemu nikt sie nie udziela? prosze o odpowiedz kazdego z osobna.. ..żart :P to by była prowokacja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Merhu udana prowokacja ;>... ale szczeże mówiąc to jest w niej dużo racji... Bo na forum postów jest do chu**, a jak jakaś akcja to pustki ;/. Moja pierwszą imprezą były Mikołaje '08. Ale napisałem ,że bede to byłem. I zamierzam zawsze tak robić ;). A jeżeli ktoś wie ,że nie przyjedzie to chyba nie ma sensu pisać ,że będzie a potem wymyślać powód dlaczego go nie było... troche to zagmatwane, ale tak jest. pzdR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 każdy ma własną wolę i nie koniecznie każdy chce brać udział w jakiejś zorganizowanej akcji, mi też się to nie podoba ale pamiętajmy że forum do niczego nie zobowiązuje, czasy zmuszania kogokolwiek do czegokolwiek minęły bezpowrotnie (miejmy nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi