DiboS60 Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Niwplywa na panewke tylko sie na niej osadza i robi sie film olejowy ;) Moze masz problem z koordynacją ruchow jak dla ciebie wahadlowy i obrotowy to to samo.W zadnym samochodzie dobrej klasy jak i rowniez motocyklach (BMW) sworzen tloka niepracuje na lozysku igielkowym :flesje: wiec cos w tym jest jednak zdecydowalem sie na lozysko z racji tego ze mam drugą korbe.gdybym owej nie posiadal pewnie skonczylo by sie na tulei.Ten pan Zdzisio akurat jest wlascicielem dobrego zaklad i mysle ze materialy posiada odpowiednie na to ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Niwplywa na panewke tylko sie na niej osadza i robi sie film olejowy ;) To że robi się film olejowy rozumie się samo przez się... Nie będziemy się łapać za słówka, ale skoro się "osadza" to skąś musi się tam pojawić... Moze masz problem z koordynacją ruchow jak dla ciebie wahadlowy i obrotowy to to samo. Akurat nie mam z tym problemów, no chyba, że przsadzę z browarem... ;) Niewątpliwie ruch wahadłowym i obrotowy, to dwie inne srawy (fizyka - szkoła podstawowa). Ale tu akurat jest tak jak napisałem. Ruch whadlowy to może wykonwać element, choć trochę przypominający wahadło, a nie łożysko ślizgowe... W zadnym samochodzie dobrej klasy jak i rowniez motocyklach (BMW) sworzen tloka niepracuje na lozysku igielkowym :biggrin: A czy ja powyżej napisałem, ze jest inaczej???? Ten pan Zdzisio akurat jest wlascicielem dobrego zaklad i mysle ze materialy posiada odpowiednie na to :lalag: pzdr Skoro tak, to nie pozostaje nic innego jak dorabiać :banghead: Nie twierdzę, że Ci to od razu "stanie". Może chodzić i sto lat... :flesje: Miło by było jednak, żebyś opisał za jakiś czas efekty takiej modyfikacji.W końcu, między innymi, do tego służy to forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje... :flesje: Jeżeli byłbyś szczególnie zainteresowany ową technologią, to musiałbym pogrzebać w mądrych knigach... Thank you, tyle mi wystarczy. Aż tak ciekawy to nie jestem ;) edit: dla ciekawskich: http://pcws.zis.ia.polsl.gliwice.pl/slizgo...?action=teoria7http://iim.mech.pk.edu.pl/26/DOWNLOAD/doku...A/nasycanie.htm POZDRO Edytowane 13 Lipca 2006 przez ober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi