Motard Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Moze ja jestem cienki Bolek alew tych upalach nie mozna wytrzymac MX dluzej niz 15 min ,dlatego czekam zeby troche sieochlodzilo moze troche popada bo sucho strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ehh ja proponowal bym sie przejechac tym KTM na torze i zobaczyc jak to jest bo znam kolesie ktory z CR 125 przesiadl sie bodajze na WR 450 i po dwoch tygodniach ja sprzedal bo byla za mocna a na poczatku wydawalo mu sie ze wszystko jest ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ehh ja proponowal bym sie przejechac tym KTM na torze i zobaczyc jak to jest bo znam kolesie ktory z CR 125 przesiadl sie bodajze na WR 450 i po dwoch tygodniach ja sprzedal bo byla za mocna a na poczatku wydawalo mu sie ze wszystko jest ok :flesje: jezdzilem juz na 450 crossach na yz i sx wiec wiem co takie sprzety potrafia na torze :) jesli mozna wiedziec ile dales za swojego KTMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Pytanie dotych co maja -mieli doczynienia z525 04czy lecial wam tez olej z odpowietrznikow w silnikuu mnie po dluzszej jezdzie silnik jest dosc mocnoobrzygany utrzymuje stan oleju na poziomie 1/1 lub 3/4 oczkaprobowalem 1/2 ale oczko szybko staje sie pustemoto oleju nie ciagnie bo nawet zimny nie zakopcia innych wyciekow nie zauwarzylem na razie radze sobie dolewajac 100-150ml oleju kiedy oczko pokazuje ponizej1/2 stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Pytanie dotych co maja -mieli doczynienia z525 04czy lecial wam tez olej z odpowietrznikow w silnikuu mnie po dluzszej jezdzie silnik jest dosc mocnoobrzygany utrzymuje stan oleju na poziomie 1/1 lub 3/4 oczkaprobowalem 1/2 ale oczko szybko staje sie pustemoto oleju nie ciagnie bo nawet zimny nie zakopcia innych wyciekow nie zauwarzylem na razie radze sobie dolewajac 100-150ml oleju kiedy oczko pokazuje ponizej1/2 stanu Zadzwon pod ten nr 012 6384837 to nr do mechanika (do serwisu) który zajmuje sie tylko KTM od baaardzo dawna (podobno ponad 20 lat) u generalnego przedstawiciela. On zna te wszystkie motocykle na pamięć i z pewnoscia powie Ci czy to jest prawidłowe zjawisko czy nie. Edytowane 12 Lipca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad kamionka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zadzwon pod ten nr 012 6384837 to nr do mechanika (do serwisu) który zajmuje sie tylko KTM od baaardzo dawna (podobno ponad 20 lat) u generalnego przedstawiciela. On zna te wszystkie motocykle na pamięć i z pewnoscia powie Ci czy to jest prawidłowe zjawisko czy nie. Witaj też mam taką zabaweczkę jak ty i niestety tak jak ty borykam się z podobnym problemem tylko, że w moim przypadku olej wycieka z odmy przy odpalaniu. Podczas pracy silnika nic nie wycieka. Minęło już trochę czasu od kiedy pytałeś, więc napewno teraz już wiesz o co z tym chodzi.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi