Borys Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Czesc.Mam zajebisty problem.Ostatnio spaliłem tarcze sprzeglowe,wiec nalezalo je wymienic.kupilem nowe tarcze cierne,zlozylem kosz ,wcisnąłem na wał,wszystko ladnie pieknie,na koniec przystepuje do regulacji-praktycznie cos takiego nie istnieje u mnie.Kombinowalem z tą płytką nastawczą w silniku wczoraj ponad 3 godziny.i nic.mam tak jakby caly czas wylączone sprzeglo(jak przy wcisnietej klamce).Chyba zle nie zlozylem bo robilem to starannie i spokojnie.moze ktos z Was spotkal sie z czyms takim? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 może byc kilka przyczyn 1- za bardzo podciągnełeś sprzęgło i sie ślizga2- sprzęgło sie ślizga na stożku wału- najgorsze co moż ebyc tylko usciąc i płakać- ale da sie zrobić- ale nie zwasze skutkuje- wciśnij mocno kosz sprz. na wał powinno zadziałać jaęli nie masz zje*ane... stożka wału jak to nie poskutkuje to daj znac moż ejeszcze coś sie wymyśli Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 O qurwa-modle sie aby to nie bylo te drugie,bo nie wiem co zrobie-skąd ja wezme pieniadze na nowy wal??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 a moze nie dokrecilem dostatecznie kosza?dzisiaj zobacze.W to ze wal juz sie poszedl kochac to niechcemi sie wierzyc-bo ma przejechane ciutke ponad 7 tys.,a byl wstawiany nowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOreK Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 a powiedzcie mi jak mam przytrzymac kosz zeby odkrecic go??????? qwaaaa wczoraj jush sie rtak wkurwialem ze to musialem zostawic i czekam na wasza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 piszesz że wał musi byc w porządku bo ma niecałe7 tyś km- życze Ci aby był w porządku bo jak nie jest to dużo pracy i nerwów przed tobąAle powiem Ci jedon jak masz spiepszony wewnętrzny stożek w koszu sprzęgła to aby załatwić wał wystarczy kilka tys km - albo nie umiejętne naprawya jak dokręcic kosz? ale w jakiej mz? tu piszemy o 250 a pod osttnim postem jest napis etz 150 Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 - pytasz jak odkręcić - :1 - pamietaj tam jest lewy gwint2- załuz klucz nasadowy i poprostu mocno szarnij- silnie i gwałtownie nie ma mowy aby nie poszłomożesz tez spróbowac zrobic przyżąd jak masz czas- potrzebujesz tylko metalowej przekładki sprzęgła i kawałka drutu- przyspawaj tak drute do tej przekłądki żeby po założeniu do kosza wystawał przez te wycieńcia - powodzenia Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi