SimsonFun Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratuluje! Bardzo fajny motorek a kask super! Napewno bedziesz zadowolony Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Kask kupiłem tu : Jaromin Robert. Skutery i cześci do motocykli Mechaniczna 267-200 Głogówwoj. dolnośląskietel. 076/ 835-00-81 Mają tam dużo rzeczy do ENDURO/MX :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratuluje !! Wysokich lotów :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A gdzie najlepiej kupic jakies tloki, cylindry 50ccm/ 70ccm , pierscienie do Suzuki TS ??Jakiś sklep internetowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 W Mielochu mają cylindry tuningowe Airsala. Dokładnie do Suzuki RMX/SMX ale to ten sam silnik. Zapytaj się jeszcze w Motorlandzie: 228721818. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Dzisiaj zrobiłem pare zdjęć :icon_biggrin: Na zdjeciach jest bez błotnika , bo akórat lakierowałem go : :biggrin: Suzuki TS 1Suzuki TS 2Suzuki TS 2 Pozdrawiam speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 bo akórat lakierowałem go Czym??,chyba nie jakimś sprayem.Moim zdaniem to na marne robisz to lakierowanie,jedna gleba i po lakierowaniu :icon_biggrin:,jak już chcesz koniecznie lakierować to daj uelasteczniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Czym??,chyba nie jakimś sprayem.Moim zdaniem to na marne robisz to lakierowanie,jedna gleba i po lakierowaniu :biggrin:,jak już chcesz koniecznie lakierować to daj uelasteczniacz.Ja go lakieruje narazie sprayem aby pojeździc jeszcze w tym sezonie w zime go porządnie zrobie. :icon_biggrin: Pozdrawiam speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Gratuluje i gumowych drzew życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 pozdejmuj kierunkowskazy i zastap je jakimis rometowskimi o ile wogle je chcesz bo polatasz w terenie i polamia sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi