bienias99 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 czesc mam pytanie do ludzi ktorzy robili remont w cagivie mito starszy model... z 7 biegami . Wczoraj zatarłem swojego sprzęta.. tzn. bylo to przewidziane bo od jakiegos czasu dziwne dzwieki dochodzily z cylindra tak jakby sworzen albo wal byl zmasakrowany... niestety wczoraj sprzet sie skonczyli pytanie jest takie :jak kupowialiscie czesci to w jakich cenach tlok itp i z jakich zrodel bo jest z tym problem jest malo czesci i ciezko dostepne.. please pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huskypower Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 tłoki 606 101 902 od 160 zeta w górę. Są firmy które servisują cagivy też np. Motoroma z Warszawy.Jak robisz remoncik to sprawdź wał i wszystkie łożyska, nie warto tylko "góry" robić jak dół jest już podejrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 www.olek.motocykle.pl ztad zamawiasz tlok.regenerujesz wal.wymieniasz lozyska naczopie.wszadzasz.200km docierasz i hebel dalej;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienias99 Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 dzisiaj rozebralem wszystko i okazalo sie ze jest rysa na cylindrze wiec musi byc szlif nowy tlok a przyczyna byl wal poprostu sobie stanąl :icon_biggrin: a robil ktos kiedys regeneracje walu ..... ?? oplaca sie czy lepiej kupic nowy wal ... jaka cena za regeneracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ja właśnie odebralem wał od zregenerowania i wynioslo mnie to 200zl.Ale wał nie był zatarty, a tobie sie zatarł. Mi wymienili łożysko sworzen, takze nie ma żadnych luzów. Edytowane 7 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi