filon89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 hejka więc tak mam mały problem poluzowały mi sie śruby na uszczelce w tłumiku i podczas dokręcania jednej omskną mi sie klucz i wyrwałem nakrętke z połową igły jest teraz tłumik dokręcony na jedną śrubę i nie wiem czy ma tak zostać czy co obawiam sie bo to pierwsza moja awaria tego typu czy może pozostać na jednym mocowaniu a jeśli nie to gdzie i jak można by to naprawić dodam że igła jest wyrwana do połowy akuat na styk uszczelki ale żadna śruba nie dosięgnie nawet milimetrem do gwintu w uszczelce jest 3 mm do gwintu prosze o jak najszybszą pomoc moto jest mi potrzebne juz w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wymienić szpilkę... Musisz spróbować ją wykręcić i wkręcić na jej miejsce nową.Znająć życie, z wykręceniem możesz mieć problem. Najlepsze rozwiązanie, to odpowiedniej średnicy wiertło i wykrętak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi