pioter_gpz Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 witam! naprawde pogratulwoac! cierpliwosci, wlozonej pracy i serca :icon_biggrin: piekna! ... pytnko.. czy te modele nie byly rowneiz z wozkami bocznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 dzięki wszystkim za słowa uznania, mobilizuje mnie to do poszukiwań brakujących rzeczy o których pisałem w 1 poscie i wtedy zrobię mały update fotek :) czy te modele nie byly rowneiz z wozkami bocznymi? tak występowały z wózkami typu Stoye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 he wlasnie tak mnie zastanowilo to, gdyz moj sasiad rowniez posiada identyczna MZ tylko typu Stoye z wozkiem bocznym. Slicznie ona wyglada z tym wozkiem. ok kompletuj brakujace elementy i pokazuj fotki ! :) pozdrawiam pioter_gpz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ogólnie motor bardzo ładny ale na tym zdjecie niezbyt prezentuje się lakier na zbiorniku No chyba że źle widze to wybacz. :) http://members.lycos.co.uk/dlaagi/MZ%20ES%...59/PICT3149.JPGNie żebym się czepiał do wszystkiego, bo naprwde motor zrobiony bardzo dobrze. Edytowane 9 Lipca 2006 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no ładnie łądnie fura niezła, świetnie się prezentuje, może sam sobie kiedyś kupię taką MZ i zrobie tak po swojemu zgodnie z orginałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi