enduroguy Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Witam,Mam pewien problem. Moi gienialni koledzy zgubili mi ta iglica spod plywaka. W sumie i tak musialem zmienic gaznik takze mnie to zmobilizowalo :D . Wszystko byloby super gdyby moje endurko (suzuki ts) nie bylo z 1980 roku ( :? ) i gdyby nie byl to model TS50ER. LUDZIE DO TEGO WCALE NIE MA CZESCI!!!! Moje pytanko brzmi. Czy moge wrzucic gaznik od Yamahy DT80 z 1987 roku (moja TS-ka membrany nie ma, nie wiem jak jest z DT-tka)?? Jesli tak to kto mi dorobi "przejsciowke" zeby pasowaly mocowania.Z gory dzieki za odpowiedz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 W DT 80 Z 87 SA MEMBRANY .DOROBISZ COS BEZ PROBLEMU,TYLKO POTRZEBUJESZ KUPIC GUMOWY KOLEKTOREK W KTORY WCHODZI GAZNIK I MEMBRANETYLKO CZY TS JEST CHLODZONY WODA CZY POWIETRZEM ,BO JAK POWIETRZEM TO POLECAM OD DT 50 STANDARDA ZAMONTOWAC POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 PREPRASZAM OCZYWISCIE CZY CHLODZONY CIECZĄ CZY POWIETRZEM??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Ts-ka jest chlodzona powietrzem. Dzieki za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanko. Czy gdybym nie znalazl od dt50 gaznika to ten od DT80 nie bedzie za duzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 wydaje mi sie ,ze nie powinien byc ,co prawda ma wieksza gardziel niz "50cc",ale ludziska tak tuninguja .Wlasnie przez zalozenie gaznika o wiekszym przekroju gardzieli gaznika pozdro ts to fajny sprzet :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 Zobaczymy :evil: A nie wiesz gdzie mozna dorobic taka "przejsciowke" do tego gaznika?? Ja mam mocowanie na sruby, a w DT-tce w jakas gume sie wklada :/To jest chyba najwiekszy problem. A tak wogole to ja moge membrane do TS-ki wrzucic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 cze w dt-ce gaznik jest wkladany w gumowy kolektorek, a ten kolektorek jest mocowany na sruby do sylindra.A moze bedzie takie szczescie ze sruby sie zgraja z otworami w twoim cylindrze.A jk nie to mozesz w gumie nawiercic odpowiednie otwory. zreszta najlepiej bedzie jak Ci podesle jakies zdjecie to zobaczysz jak to wyglada w dt pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi