Wioslarz Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich!Jak w temacie mam problem z olejem a dokladnie nie wiem co sie stało ze kontrolka cisnienie mi wariuje! Raz gasnie :biggrin: za chwile sie zapala i mruga badz przygasa i znowu sie zapala! Moze ktos wiec co to moze być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja bym sprawdził najpierw czujnik cisnienia ,wyrkęcił go i przemył, przedmuchał. jesli nadal bedzie to samo mozliwe ze juz Ci pompa nie daje wystarczającego cisnienia, albo obluzował sie smok o ile to mozliwe,byc moze masz jakies małe spiecie i zapala ci kontrolke ,olej chyba maz dobry i taki jak powinien byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi