jan rutkowski Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 ktory z tych motocykli bedzie lepszy do wielkiej turystyki, ale i do miasta-moze macie inne propozycje..............ps. co sadzicie o moto guzzi breva? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mata Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Do turystyki lepsze wydaje się SV650. Bardzo dobre osiągi przy niskim zużyciu paliwa, dobra pozycja do jazdy i fajny motorek 8) -czego chcieć więcej? O Brevie czytałem w Świecie Motocykli-nie jest zła, ale nie wiem jak jest z serwisem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 do miasta na pewno najlepsza będzie SVka bo jest lekka i zwrotniejsza od GSXa a na turystykę przez duże "T" to hmmmm GSX ma więcej owiewek i na pewno lepiej chroni przed wiatrem i deszczem a silnik też nie jest słaby więc pociągnie kufry i plecaczek... jeżeli do turystyki to intuicja :) podpowiada mi, że GSX :) P.S. o Brevie przeczytasz w majowym ŚM, ale to włoszka więc na pewno większe problemy z częściami i serwisem (czyt. wszystko dłużej i drożej) niż z suzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mata Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Wybierz lepiej SV, bo intuicja nie jest mocną stroną mojego młodszego brata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 a mi sie wydaje ze gsx, jakis bardziej pancerny sie wydaje, wiekszy i pewnie wygodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Wybierz lepiej SV, bo intuicja nie jest mocną stroną mojego młodszego brata :) madafaka :!: :) :) nie zmieniam zdania, sam poluję na coś w stylu SV lub na nią samą, ale nie nastawiam się na turystykę tylko jazdę miejską i podmiejską. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 SV sprawdzilem i w miescie i w trasie w lipcu wybieram sie w trasę Toruń-Bieszczady-Praga-Toruń i... bez obaww tamtym roku walnąłem 2 tałzeny km na zachód z dziewuchą i bagażamii cała trasa poszła bez żadnego stęknięciapolecam dodatkową owiewkę od dołu i wiatr nie groźny kszychu ..a w mieście...a w mieście to wiadomo :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 SV napewno jest dobra ale jakoś bardziej przemawiam za GSXJa wybrałbym GSXAle wybór zależy od ciebie ( dziwne gdyby było inaczej :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi