Skocz do zawartości

UKRAINA MOŁDAWIA RUMUNIA BUŁGARIA TURCJA GRECJA....

rambo54
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM, ruszam z początkiem sieprnia afryką twin na miesieczny wypad. 1 tydzien to ukraina zachodnia(podole)

potem krym, mołdawia, wybrzeże rumuni i bułgari. potem istambuł i grecja. zwiedzanie plaża foty nurkowanie pływanie.. bez hardcoru :icon_mrgreen: to moj nie pierwszy taki wyjazd. w zeszlym roku zwiedziłem calą była Yugosławie.

wysypała mi sie psiapsióła ktora miala ze mną jechać, szukam kompanów, pasażerki :icon_mrgreen: kogokolwiek kto wybrał by sie w te rejony na motocykl, nawet tylko na czesc wyjazdu. calosc 33 dni, okolo 10 000km.

do zo !! :icon_mrgreen:

WITAM, ruszam z początkiem sieprnia afryką twin na miesieczny wypad. 1 tydzien to ukraina zachodnia(podole)

potem krym, mołdawia, wybrzeże rumuni i bułgari. potem istambuł i grecja. zwiedzanie plaża foty nurkowanie pływanie.. bez hardcoru :notworthy: to moj nie pierwszy taki wyjazd. w zeszlym roku zwiedziłem calą była Yugosławie.

wysypała mi sie psiapsióła ktora miala ze mną jechać, szukam kompanów, pasażerki :biggrin: kogokolwiek kto wybrał by sie w te rejony na motocykl, nawet tylko na czesc wyjazdu. calosc 33 dni, okolo 10 000km.

do zo !! :D

Witaj!

Też zastanawiam sie nad wyjazdem z moim plecaczkiem na KRYM- niestety termin jakim dysponujemy jest sztywny tj. od połowy do końca sierpnia ze wzgledu na urlop mojej dziewczyny :P

Jaki rejon przewidujesz na ten termin? Może udałoby się zgrać...Masz jakieś info na temat warunków podrózy po Ukrainie- milicja łapówy itp. przeszkody, jakie noclegi planujesz: namiot, kwatery- chodzi o koszty.

P.S.

Rok temu też byliśmy w Serbii, Czarnogórze, Bosni i Hercegowinie... :P

Aha i jeszcze jedno: latamy Xj 600s wiec mam nadzieje, że planujesz jakieś trasy po normalnie przejezdnych drogach a nie teren, bo mozliwości Afryki sa nieco wieksze- 2 lata temu bylismy ze znajomymi z takim sprzetem w Rumunii wiec pytanie jak najbardziej zasadne...sam rozumiesz :biggrin:

Pozdrawiam