plooscva Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Stanąlem przed problemem braku tłumacza dokumentów rejestracyjnych motocykla.Szukałem na forum, jakiegoś wątku, ale nie udało mi się nic znaleźć. Czy ktoś ma namiar na zaufanego tłumacza przysięgłego z jęz. angielskiego, najlepiej z terenu Warszawy?W razie czego, prosze o kontakt na priv. Uważam, że warto byłoby wrzucić tutaj kilka adresów (za zgodą zainteresowanych rzecz jasna) tłumaczy. Ja ze swej strony moge zaproponować usługi tłumaczki z niemieckiego - korzystałem i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) W wydziale komuniakcji maja napewno kilka adresow do tlumaczow przysieglych takze tam sie zapytaj Edytowane 4 Lipca 2006 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Jestem tlumaczem ale z... Wrocławia. Wejdź na stronę www.tepis.org.pl tam w zakładce translators znajdziesz dobrych tłumaczy. PS Pytaj o cene, bo obecnie nie ma juz stawki minimalnej. Powodzenia Edytowane 4 Lipca 2006 przez gregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jestem tlumaczem ale z... Wrocławia. Wejdź na stronę www.tepis.org.pl tam w zakładce translators znajdziesz dobrych tłumaczy. PS Pytaj o cene, bo obecnie nie ma juz stawki minimalnej. Powodzenia Wrocław piękne miasto. Szkoda, że kawałek mam :icon_mrgreen:Na tepis wchodzilem, ale ta strona jest fatalnie wykonana - odrzucilo mnie to. Za to dzis będąc w serwisie podpowiedział mi pewien motocyklista dobre miejsce. Podjechałem i na czwartek będę miał gotowe papierzyska! Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi