Spnk Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Mam pytanko :cool:Jak pielęgnuje się matowy lakier? Czym się go czyści? Jesli ktoś ma takowy na swoim moto to proszę o jakieś opinie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam, ja lakier czyszczę "mleczkiem" o nazwie Formuła 1, a następnie poleruję pastą woskową Castrol, wystarczy raz na sezon. Jak masz matowy lakier to tylko pasta lekko ścierna i polerka. :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Mozna wczesniej zmatowic go jeszcze i wyrownac za pomoca papiru sciernego 2000 na mokro. Potem pasta polerska (Tempo/Brill) i na koniec AutoMax. Efekt sprawdzony i polecany z autopsji :icon_mrgreen: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ale mi chodzio o matowy lakier, a nie zmatowienia lakieru :icon_mrgreen: EDIT: http://www.leblogmoto.com/images/fxdbi_3.jpg - coś w ten deseń :icon_mrgreen: Edytowane 4 Lipca 2006 przez Spnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A czy będzie widać ślady jak pomaluje się gdzie nie gdzie z powrotem na motwy kolor gdyż obecnie mam czarny mat? Ponieważ mam gdzie nie gdzie konkretne rysy i chciałbym to pomalować pod ciśnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ale mi chodzio o matowy lakier, a nie zmatowienia lakieru :icon_mrgreen: EDIT: http://www.leblogmoto.com/images/fxdbi_3.jpg - coś w ten deseń :icon_mrgreen: Ogromne przepraszam! Prawie zasypiam przed tym kompem i wydawalo mi sie ze chodzi Ci o walke z matowym lakierem. Moj blad, przepraszam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 wczoraj w realu szukałem coś do chromu i widżiałem do polerki matowego lakieru ale nie pamiętam nazwy cena ok 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi