danny Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Widzę ze coraz więcej ludzi jeździ w Włocławku motocyklami :icon_biggrin: , ale cieczko jest nam jakoś się zgrać i spotkać, pogadać wiec może na forum uda nam się jakoś ustalić miejsce spotkań. Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy z Kletna Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 RESTAURACJA "BIKERS CHOICE" W KLETNIE IDEALNE MIEJSCE NA NASZE SPOTKANIA SUPER KLIMAT DOBRA MUZA ŻARCIE JAK U MAMY :clap: MOTO PARKUJESZ W ŚRODKU KNAJPY :clap: DLA ZASŁUŻONYCH PALENIE GUMY NA PARKIECIEW OKOLICY SUPER TRASKI BLISKO DO CZECH I CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ :icon_biggrin: BUDA MIEŚCI 130 LUDZIKÓW,OD KŁODZKA JAKIEŚ 35 KM,DOSŁOWNIE PRYSZCZ DLA WROCŁAWIAKÓW ;) ZOBACZ NAS NA WWW.shrek.pl imprezy w Kletnie 2006 :cool: jednym słowem jesteśmy jak narkotyk :banghead: po pierwszym kusi a po drugim nie można przastaćnas odwiedzać. :clap: więc odpalać cykle i szerokiej drogi :clap: POZDRÓWKA :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_gsxr750 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam. Chetnie pośmigam wspólnie. Kontakt: 603073296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Chyba na forum nie ma zawiele osób z Włocławka a szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Na forum jest niewielu ale na mieście w sezonie widać sporo sprzętów różnej maści plus całą zgraję skuterków. Ja śmigam sobie rekreacyjnie z dwoma moimi kumplami, tyle, że ja i jeden kumpel mamy tylko 125cc więc za szybko śmigać nie możemy :biggrin: /nie mamy szans z 500, 600, 750 i większymi/ Ale wartoby się gdzieś spotkać wiekszą grupą, wiem, że w Kruszynie na lotnisku zawsze był zloty latem. Pozdro. PS. Łysy z Kletna - jadąc po drodze z Jaskini Niedźwiedziej przejeżdzałem obok tej knajpki, o której piszesz i nawet zaintrygowała mnie jej nazwa. Ale co to ma wspólnego z tutejszym tematem ? (chyba nie pomyliłeś Włocławka z Wrocławiem) Edytowane 16 Lipca 2006 przez Tomex Yamaha YBR125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja uczestniczyłem we wszystkich paradach, które organizował Motorbike jestem ciekawy czy w tym roku tez sie odbędzie.Moglibyśmy ustalić może jakieś miejsce spotkania i wszyscy się spotkać pogadać co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Bylem w Kletnie kilka razy, ale zima i nie zauwazylem takiej knajpy - na pewno bym zwiedzil. Tam tejsze zimy sa srogie wiec pewnie jest sezonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Witam!z Dannym to sie już troche znamy :biggrin: trzeba coś zorganizować u nas w mieście!bo jeździ nas dużo ale tylko cześć cześć i dalej!ale na forum widze też że jest bardzo mało ludzi z Włockatrzeba określic jakieś miejsce i godzine do spotkań gdzie jeśli ktoś może to przyjeżdża pogadać i pośmigać razem tak jak to jest np. w Płocku czy w Bydgoszczy!Danny żałuj że nie byłeś na zlocie w Inowrocławiu- było za*eb... :icon_biggrin:ale ja tu gadam gadam checi mam a co z tego jak od soboty wyjeżdżam na miecha :wink: i dupa nie bedzie mnie i na moto to sobie tylko popatrze ale na zdjeciu Pzdr. :crossy: P.S. ale ten tydzien jeszcze jestem we Włocku i popołudniami mam czas wiec czekam na propozycje :icon_mrgreen: !tylko żebym wiedział predzej to bede na bank! Edytowane 17 Lipca 2006 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A może wybierzemy sie wspólnie na ten zlot 19-20.08 chcoceń :icon_rolleyes: . Zna ktoś więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 W najbliższą sobotę, 05.08.2006 r. odbędzie się IV Kujawska Parada Motocyklowa. Początek o 14.00 w Brześciu Kujawskim (msza i święcenie sprzętów), potem parada i przejazd na lotnisko do Kruszyna, gdzie będzie dalszy ciąg imprezy (od 16.00). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No i na paradzie było super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonSRA50 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 W choceniu odbędzie się to 19-20 sierpiń nad jeziorem w choceniu ,będą różne konkurencje sprawnościowe itp:)wstęp 25zł od osoby,mozna rozbic namiot bedize tam takie jakies pole namiotowe więc paniowie odpalać sprzęty i w droge:)Pozdrawiam PS.Ja bym pojechał ale z silnikiem 50ccm to co ja mogę...sprawie sobie lepszy sprzęt i wtedy pojade...:) Sierpnia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wybiera sie ktos od nas na zlot do Chocenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi