Paffcio Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam,Mam mały problem w styczniu kupiłem swoją pierwszą maszynkę :icon_biggrin: (CB500), jedyne co mi sie w niej nie podoba to głośny tłumik. Wygląda jak oryginalny ale nie ma na nim napisu honda, wszystko wskazuje na to że któryś z poprzednich właścicieli go rozwiercił, ale może się mylę. Zacząłem szukać na allegro tłumika do mojej niuni ale za cholerę nie mogę znaleźć. I tu pojawia sie moje pytanie czy moge np. zamontować tłumik od jakiejś 600 (cbr, r6, gsxr) lub od gs 500. Co o tym myślicie? Czym może grozić zamontowanie wymienionych tłumików? Może ktoś z was miał podobny problem, a może ktoś ma do sprzedania tłumik do cb500. Prosze o wasze opinie w tej sprawie, z góry dzieki.Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 nie ma to żadnego znaczenia o ile te tłumiki pasują w seryjne kolanka =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dzieki z odpowiedź :icon_biggrin: , co do dopasowania to chyba tłumikarz da sobie chyba z tym radę. Teraz chyba łatwiej bedzie mi coś znaleźć. Zaraz przeglądne sobie allegro.Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi