Lesnik. Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jesli szukasz moto tylko w teren zadnej szosymotocyk mialby byc wykorzystywany do miasta, krotkich wyjazdow szosowych no i w teren (na poczatek niezbyt trodny)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ale i tak to nic nie zmienia ,kazde z ww przezemnie moto sie nadaje ,a ty nie spamuj tylko zajmij sie oraniem borow :lapad: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 polecam LC4 ale jak mowia kazdy kij ma dwa konce jezdze taka własnie LC4 tylko ze 620 i moim zdaniem po 1 nie dla poczatkujacych po 2 za ciezka i za wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 jeśli nie chcesz mieć naprawde problemów to polecam XT 600 miałem taki sam problem jeszcze kilka miesięcy temu....przetestowałem Lc4 i dr 650 i z nich najlepsza się wydała Xt 600 :banghead:) jestem super zadowolony i nie zamienie jej juz na nic innego....co prawda to wersja super moto ale motocykl naprawde godny zaufania i polecenia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 motocyk mialby byc wykorzystywany do miasta, krotkich wyjazdow szosowych no i w teren (na poczatek niezbyt trodny) 10-12 tys. Nie wypowiadam się o KTM, ale z pozostałych polecam XT600. Bardzo sympatyczny motocykl o uniwersalnym charakterze. Nie nadaje się w ciężki teren, ale piszesz o jeździe po mieście i w lekkim terenie, a właśnie do tego przeznaczona jest XT600. Mam i jestem bardzo zadowolony. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie XT600 to znajdziesz na forum niejednego użytkownika (w tym mnie) i chętnie ci odpowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi