lukaszcbr Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Blady 95 rok czy to normalne ze lapie shimmy?? czy moze miec na to wplyw nowa opona przednia. wczesniej jak jezdzilem na uzywkach nic nie bylo :icon_mrgreen: zalozylem nowego bridgestona i dwa razy juz bylo shimmy. amorka skretu oczywiscie nie mam. wstawiac amorek czy wymienic opone??? A moze jest jakas inna przyczyna....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Póki co posprawdzaj luzy w kołach wachaczu i główce ramy ,sprawdź czy masz odpowiednie cisnienie w ogumieniu ,założyłeś taki sam rozmiar opony co zalecany/miałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 tak taki sam rozmiar - radek mi zmienial w bartoszycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 o proszę jaki ten swiat mały :icon_mrgreen: ,posprawdzaj te luzy o których pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Blady obok R6 to najbardziej shimmiasty motocykl z możliwych. Koło 16'' z przodu, dość ostra geometria - ja na modelu '94 dostawałem ryby przy 180 km/h na prostej drodze przejżdżając łączenia asfaltu. Przyczyną może być inna opona, ale jazda Fajerem bez amorka to słaby pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 co jak co ale i tak radze Tobie zaintalowanie amorka skrętu :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi