dianox Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 może dla niej te 13 lat, było za wcześnie...ja jeżdże na skuterze od 12 roku życia, i na szczęście nie przytrafił mi się zadden wypadek, ale znam takich...:) :flesje: , może to dla tego, ze mam jakieś pojęcie o motocyklach...bo ja wiem... [*] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 [*] straszny wypadek, ktokolwiek byl winien to nie ma juz teraz dla dziewczyny znaczenia. zastanawia mnie tylko podejscie rodzicow, pozwolic 13 letniej osobie na jazde skuterem po drogach publicznychczy wogole jazde skuterem. 13 lat to bardzo malo, wiekszosc ludzi w tym wieku jest bardzo nieodpowiedzialna i kompletnie pozbawiona wyobrazni. do tego dochodzi mnostwo glupich pomyslow. ja bym swojemu dziecku chyba nie pozwolil wyjechac na publiczna droge, szczegolnie taka przelotowa gdzie posuwaja tiry. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Szkoda dziewczyny, [*] [*] [*] Kierowca Tira mógł w ogóle tego nie usłyszeć i dlatego mógł odjechac, bo jak mu pod naczepa wpadła, to myślicie, ze on słyszał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi