bmwm5fan Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam! Pisałem kiedyś na forum na ten temat, ale uzyskałem tylko 1 odpowiedź. Chodzi mi o wasze opinie na temat suzuki maraudera versja powyżej 99 roku. Interesuje mnie ten motocykl. Z góry dzienx za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie masz odpowiedzi, bo nie podałeś klasy pojemnościowej. Generalnie powiem jedno - zamulone moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 chodzi mi o 800cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie wiem jaką jazdę preferujesz. Jeżeli lubisz dynamikę- to kicha. Jeżeli cenisz wygodę i wygląd sprzętato strzał jest idealny. Silnik jest niewysilony i przez to mniej awaryjny (kosztem osiągów).Generalnie jest to moto dla spoko ludzi. :icon_mrgreen: Mogę jeszcze dodać:MARAUDER-GRABIEŻCA-jak na cruisera lekki (ok.220kg)-jak pisałem silnik słabo wysilony z rozrządem OHC (ok.50km przy 6500obr./min)-średnie przyspieszenie (ok.6,5s do setki)-średnie vmax -ok155km/h.-niskie spalanie-ok5lJeżeli jesteś spoko gościem - idealny.Sam się kiedyś zastanawiałem, ale mnie już chyba nigdy nie przejdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Co do tej wygody to przemysl 2 razy. Kanapa twarda jak deska, dupa szybko kapituluje. Druga sprawa to lancuch.... trzeba smarowac, naciagac, wymieniac... moze lepiej moto z kardanem? No i te kola odlewane... nie wiem jak inni ale ja wole szprychy w cruiserze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Osobiscie slyszalam malo pochlebne opinie. Przedewszystkim chodzi o silnik ktory podobno czesto bywa zawodny. A moze intruder 800? To jest fajniutki motocykl (choc osobiscie nie przepadam za tym typem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jeszcze raz powtarzam. Moto dla spoko ludzi. Jak ktoś piłuje niewysilony silnik, to silnik nie wytrzyma i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jak suzuki to tylko intruder :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi