WaRo Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 moj jest chyba 57ja mam 59 i jest przyciasnycaena 150 +wysylkaTo napewno będzie na mnie dobry :icon_biggrin: . Cena mogła by być tylko jak dasz radę to prześlij jakieś zdjęcia ( [email protected] ) Szkoda RaY, myślałem że to ty tak malujesz :biggrin: to byś mi coś ładnego zrobił. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mojego znajomego zatrzymał kiedyś patrol drogówki i pan władza przyczepił się do hełmu (oryginał niemiecki). Policjant-" A kask to ma homologację?"Kumpel-" Ma..."P- "Ciekawe jaką??"k.-"Najlepszą. Wehrmachtu" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mojego znajomego zatrzymał kiedyś patrol drogówki i pan władza przyczepił się do hełmu (oryginał niemiecki). Policjant-" A kask to ma homologację?"Kumpel-" Ma..."P- "Ciekawe jaką??"k.-"Najlepszą. Wehrmachtu" :) :) A propo kupna to już nie aktualne, bo znalazłem dziś świetny braincap na moją łepetynę :) Pozdro for All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi