berni71 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Witam i mam pytanko .Chodzi mi o to , jaka max prędkość przelotowa jest dopuszczalna w Hondzie Shadow VT 600 , żeby sie silnik nie męczył i żeby go nie żyłować. Pozdro BERNI Edytowane 27 Czerwca 2006 przez berni71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Sądzę, że 140 km/h bez pasażera to maks. Ja swoją tak jeżdżę (fakt, że mam puste wydechy to i zawsze parę koni więcej), szybciej już nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mnie przy 140 zwiewa z siodla :icon_biggrin:A najbardziej komfortowo 100 - 110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi