renata Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 zlot uważam za udanydzięki wybornemu towarzystwupanowie z Bydgoszczy jak zawsze wymiatali paląc laczka w ogniu he he......pogoda dopisała, parada bez bólu :lapad: policja i prasa nie ma sie czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Foty:http://www.ino-online.pl/n.php?wiadomosc=3735&nr=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Zlot udany.Fotki są dobre.Załapałem się na kilku. :icon_biggrin: Bedziem Ci Stary ognisko podtrzymywać......i Twojej Kobicie też....Whisky Boy czy to Ty chodziłeś w takim zajebistym kasku przez pół soboty?Jeśli tak to ja siedziałem stolik obok Twojego i wszamiałem żarcie z grilla. :cool: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam!zlot jak najbardziej udany-bardzo dobra organizacja, pełno moto-niektórych naprawde fajnych, super klimat, fajna muza,pełno śmiechu i zabawy!wiele miłych wspomnień pozostanie po tym zlocie!pozdro dla wszystkich co byli :icon_mrgreen: a dla tych co nie byli-niech żałują i za rok się tam też zjawią tak jak mydla mnie ten zlot już jest wpisany w kalendarz imprez na kolejny rok!pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Święta prawda, impra była przednia............Mam parę fotek, ale za chusteczkę nie wiem jak to badziejstwo się tu wstawia...... Zlot udany.Fotki są dobre.Załapałem się na kilku. :biggrin: Whisky Boy czy to Ty chodziłeś w takim zajebistym kasku przez pół soboty?Jeśli tak to ja siedziałem stolik obok Twojego i wszamiałem żarcie z grilla. :D He, he, mam Cię chyba na zdjęciu, jak siedziałeś z dziewuchą......i faktycznie nieźle zapodawałeś z talerzyka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Święta prawda, impra była przednia............Mam parę fotek, ale za chusteczkę nie wiem jak to badziejstwo się tu wstawia......He, he, mam Cię chyba na zdjęciu, jak siedziałeś z dziewuchą......i faktycznie nieźle zapodawałeś z talerzyka.....Masz pozdrowienia od dziewuchy hehe :biggrin: Jak możesz to prześlij mi kilka fotek na maila. [email protected] Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi