Gość Panna Nervosa Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Szukam info od tych, którzy mieli styczność z Ciechanowskim WORD'em. Jak są tam ustawione motocykle (czy obniżają obroty biegu jałowego)? Jaka jest zdawaloność itd? W najblizszych dniach jest przede mna egzamin i juz stresik dopada... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam, ja zdawalem w ciechanowie ale to bylo hmm z 5 lat temu, wtedy jeszcze WSK-ą jechałem w której sie ślizgało sprzęgło a hełmofon to się do niczego nie nadawał.Za rok zdawał mój brat i wtedy mieli juz nowy motocykl. Narzekał na obroty, które były za niskie.Ja zdałem z drugim razem a braciak za pierwszym. Oblałem na ósemce :DPozdrawiam i zycze powodzenia!!! Napisz jak poszedł egzamin jak juz bedzie po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Weź się nie stresuj jak umiesz jeździć to zdasz niezależnie od sprzętu. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja zdałem bez problemu.Nie pamiętam, żeby były jakieś problemy z moto.Motocykl to nowa WFM www.wfm.pl oparta na bazie białoruskiego Mińska.Testuje te motocykle od dosyć dawna, więc nie miałem problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi