makumba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupuj tą VFR, będę miał co oglądać we wstecznym lusterku :D Pamiętaj że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością. Mocy przybywaj! Przejdźmy na ciemną stronę mocy... Słyszałem że VFR wyrywa spod dupy... Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paco Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jak boisz sie,ze nie dasz rady sobie na poczatek z opanowaniem swoich emocji, to bierz golasa. Predkosc 160 km/h na golasie a na plastiku to dwa rozne swiaty. Na obudowanym owiewkami motocyklu tracisz poczucie predkosci, a to moze byc zgubne. Po prawie 30 tys km na CB 750 wiem ze teraz nastepny sprzet musi miec owiewke.Ale patrzac z perspektywy czasu na niektore sytuacje to ciesze sie ze nie mialem wtedy mocniejszego sprzeta :lapad: Jezeli chodzi o Cb-to sprzety mega trwaly i niezawodny, w miescie calkiem sprawnie sie porusza, i mozna utrzec nosa co niektorym plastikom(od swiatel do swiatel taki gsx600f nie ma szans :flesje: .Minusy to jazda w trasie z wiekszymi predkosciami, tym bardziej w dwie osoby.Pali toto wtedy na potege,a mocy wyraznie powyzej 160 km/h brakuje :flesje: Dzięki, za poradę.... Kupuj tą VFR, będę miał co oglądać we wstecznym lusterku :icon_mrgreen: Pamiętaj że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością. Mocy przybywaj! Przejdźmy na ciemną stronę mocy... Słyszałem że VFR wyrywa spod dupy... Narka. Aj koleżko.... :icon_mrgreen: Wiem, że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 VFR!!!!! Jak zdziadziejesz i stetryczejesz to kupuj XJR :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi