Skocz do zawartości

VRF 750....

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuj tą VFR, będę miał co oglądać we wstecznym lusterku :D

Pamiętaj że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością.

Mocy przybywaj!

Przejdźmy na ciemną stronę mocy...

Słyszałem że VFR wyrywa spod dupy...

Narka.

zajc napisał:

Jak boisz sie,ze nie dasz rady sobie na poczatek z opanowaniem swoich emocji, to bierz golasa. Predkosc 160 km/h na golasie a na plastiku to dwa rozne swiaty. Na obudowanym owiewkami motocyklu tracisz poczucie predkosci, a to moze byc zgubne. Po prawie 30 tys km na CB 750 wiem ze teraz nastepny sprzet musi miec owiewke.Ale patrzac z perspektywy czasu na niektore sytuacje to ciesze sie ze nie mialem wtedy mocniejszego sprzeta :lapad: Jezeli chodzi o Cb-to sprzety mega trwaly i niezawodny, w miescie calkiem sprawnie sie porusza, i mozna utrzec nosa co niektorym plastikom(od swiatel do swiatel taki gsx600f nie ma szans :flesje: .Minusy to jazda w trasie z wiekszymi predkosciami, tym bardziej w dwie osoby.Pali toto wtedy na potege,a mocy wyraznie powyzej 160 km/h brakuje :flesje:

Dzięki, za poradę....

makumba napisał:

Kupuj tą VFR, będę miał co oglądać we wstecznym lusterku :icon_mrgreen:

Pamiętaj że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością.

Mocy przybywaj!

Przejdźmy na ciemną stronę mocy...

Słyszałem że VFR wyrywa spod dupy...

Narka.

Aj koleżko.... :icon_mrgreen: Wiem, że wielka moc wiąże się z wielką odpowiedzialnością.