streetracer23 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) wyskakuje mi ze niemozna wyświetlić strony :biggrin: moto z roku 88 ale silnik chyba z 91. zreszta to bez ruznicy bo one rózniły sie tylko wigienkami zaworowymi a dół był ten sam. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez streetracer23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squash Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: No to albo nie masz eMula albo nie skopiowałeś całego linku od ed2k... do ...UF|/ Jak w eMulu wpiszesz suzuki gsxr 88 to powinien znaleść. Oczywiście plik jest w PDF czyli otwieramy go acrobatem. ...POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 spoko ściągnąłem Emula i ten plik. teraz wiem ze nieodkreciłem 1 małej śrubeczki :biggrin:, jutro jak pojade do moto to zobacze czy to tylko to trzymało. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 kuva panowie nadal pomocy. wykreciłem co sie dało i nadal niemoge go rozpołowić, juz niemam siły, co tam moze jeszcze trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi