Agabusa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie zapomnij powiedzieć plecaczkowi, że to Ty jesteś kierowcą i przy zatrzymaniach moto, Ty wyciągasz nogi do ziemi.Wiele razy już bym zaliczył glebę parkingową przez takich pasażerów.To samo ze zsiadaniem. Ostrożnie i starać się jak najmniej przeciążać moto w jedną stronę.Powodzenia Swieta racja. Moj plecak na skuter jest ciezszy ode mnie i przy dojezdzaniu do swiatel zaczal wyciagac nogi i sie wiercic....strasznie wkurzajace...bo nie dosc ze skuter lekki i nie latwo zapaopwac nad nim z plecakiem z tylu to jeszcvze takie numery. Tak w ogole to rowniez doradzam na poczatku jazde bez plecaczkow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Gratuluje!!! Prawka, odboru dokumentów, a przedewszytskim Hondzinki, zapewne przepięknej :D czołem!hondzina wielce poczciwą jest i oczywiście najpiękniejszą ze wszystkich!, dzisiaj zaplecakowałem młodszego brata i z wolna potoczyłem się z 15 km, rozbijając czasem gromadkę komarów kaskiem. 70-80 km/h za miastem w zupełności mi wystarcza. zresztą przy większej prędkości mimo szyby jakoś zawiewa.. Zdziwił mnie fakt, iż puszkarz(stałem na drodze podporządkowanej, on i ja skręt w lewo) zatrzymał się i pomachał ręką żebym przejechał pierwszy. Zwykle spotyka się raczej wymuszenia na co jestem uczulony po lekturze forum.Poza tym od 6 lat przemierzam nasz kraj(i inne)samochodem więc obycie z ruchem mam. Ale fakt faktem na moto jakoś inaczej się odczuwa drogowy klimat :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi