HoLLa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Siemasz All mam mały problem z moją Yamaha YZ 250 (88r) mianowicie ciagnie oraz bardzo ciężko działa mi sprzegło :) w ktorym miejscu powinienem szykać jakiejś regulacji ? trzeba odkrecac boczną pokrywe czy gdzieś jest ukryta jakas regulacja na zewnatrz ?? :) z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A nie masz poprostu przy klamce przy kierownicy regulacji?? jak nie to powinno byc coś w rodzaju srubyrzymskiej przy lince przy silniku. Jak nie masz zadnych regulacji na zewnątrz to gdzies musi jakas byc i to pewnie własnie pod deklem. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoLLa Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 regulacja w raczce zabardzo nic nie daje ;) no nic jutro zdejme pokrywke od sprzegla i zoaczymy co sie bedzie dalej dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi