bili Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam.Mam pytanie w sprawie nózek w jawce. Dzisiaj dokręcałem wszystkie śróby i zaóważyłem ze nózki po złożeniu uderzają w tłumik co na zdrowy rozsądek moze skończyć się dziurą :D I mam takie pytanie i zarazem prosbe: czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak oryginalnie powinny sie składać i może mógł by ktoś umieścić zdjęcie :) Bardzo proszę o odp. bo mi się dziura zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jeśli chodzi Ci o podstawkę to wszystko jest u Ciebie ok. Wszystkim jawkom podstawka uderza w tłumik, szczególnie na nierównościach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) aha, dzieki - to teraz widać jak to w tej byłej Czechosłowacji kiedyś myśleli :) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez bili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Normalka :D Zawsze możesz kawałek dentki wyciąć i założyć na podstawke w miejscu, którym tłucze o tłumik. Powinno złagodzić uderzenia i nieprzyjemne dźwięki :) Ja u siebie niemam centralnej, tylko mam boczną stopke, bo tamta sie złamała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi