martinekk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jaka jest różnica w materiale z jakiego wykonana jest skorupa kasku ? Włókno szklane czy mieszanin tworzyw sztucznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 przede wszystkim - TRWALOSC + roznica w wadze, cenie Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinekk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wiec mam takie pytanie czy możliwe żeby ten kask http://www.allegro.pl/item110519210_kask_a...duro_kaski.htmlby wykonany z włókna szklanego ? Jego cena jest dosyć niska jak na włókno... tak mi sie wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hmm nie wiem, ale przy okazji mogę polecic sprzedającego :wink:Kupiłem od niego Lazera, jestem zadowolony :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wiec mam takie pytanie czy możliwe żeby ten kask http://www.allegro.pl/item110519210_kask_a...duro_kaski.htmlby wykonany z włókna szklanego ? Jego cena jest dosyć niska jak na włókno... tak mi sie wydaje.. dobre pytanie sam go chcialem kupic, kilak tematow w dol zakladalem post na temat tych kaskow, niesamowita waga mnie do nich przyciagnela, niestety frima chyba jakas chinska i postanowilem kupic Uvex'a CX i nie zaluje :wink: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi