chichio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Potrzebuje kupic tzw. side cover, mowiac po polskiemu :buttrock: taki plastik ktory sie z boku wpina na mechanizm uchylania szybki.Na zdjeciu po lewej stroniehttp://bikepics.com/pictures/474114/ W poland Position mnie zlano 2 razy...wiec moze jakies inne miejsce... Edytowane 20 Czerwca 2006 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 zadzwon do Moto Rex w Poznaniu- 061 841 92 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zadzwonielm. Co prawda nie maja tego od reki, jednak moga sprowadzic. Cena za komplet 200 PLN :buttrock: No coz, nikt nie mowil ze bedzie to tanie hobby :banghead: Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 też chętnie kupił bym części do SUOMY jak ktoś cos ma to niech da infonie ważne malowanie byle do GUNWIND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja również potrzebuję ten plastik do swojego Suomy, czyżby seryjna wada tych modeli(?) :icon_rolleyes: Swoją drogą wie ktoś co się dzieje z Moto Rexem w Poznaniu, bo byłem w czwartek i wszystko pozamykane i dzisiaj tak samo :banghead: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 MotoRexu nie ma i nie bedzie. Firma zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 MotoRexu nie ma i nie bedzie. Firma zamknieta :icon_evil: gdzie jest najbliższy dealer Suomy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A części do Arai wiecie gdzie można nabyć? Chodziło by mi o wloty powietrza na głowie i szybkę do Signet GTR. Wiem, że model przedpotopowy, ale wygląda, że mogą pasować od innych. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A części do Arai wiecie gdzie można nabyć? Chodziło by mi o wloty powietrza na głowie i szybkę do Signet GTR. Wiem, że model przedpotopowy, ale wygląda, że mogą pasować od innych. Boa, najbliżej i od tego roku nowy oficjalny importer: http://www.arai.powerbike.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Moto- Rex zaliczył game over, no niestety tak czasem bywa. Zamknięty jest już od jakiegoś czasu. Sprzedarzą Suomiego zajmowali sie jeszcze w Pol-Position w Warszawce Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Moto- Rex zaliczył game over, no niestety tak czasem bywa. Zamknięty jest już od jakiegoś czasu. Sprzedarzą Suomiego zajmowali sie jeszcze w Pol-Position w Warszawce Niestety w PolandPosition mnie również olali :icon_evil: Kto oprócz nich prowadzi w Polsce Suomy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sprobuj Warszawski motostyl.pl, zawsze byla tam mila obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Niestety w PolandPosition mnie również olali :icon_evil: Kto oprócz nich prowadzi w Polsce Suomy?? ale co oni już nie prowadzą dystrybucji, czy po prostu Cie olali tak jak mnie w zeszłym roku :wink:??? Pracowałam w Moto -rexie swego czasu wiec bym załatwiła co trzeba ale niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 POLand POSITION... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Potrzebuję niebieskie lustro do Suomy Vandal, na allegro nic nie ma. Gdzie w Polsce dostanę szyby do tego kasku? U Mnie.... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi