mario33 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie znalazłem takowego wątku a mnie to interesuje... Gdzie w Polsce można dostać customowe siedziska do chopperka/cruiserka ? interesuje mnie porządne siedzisko żelowe, żeby w du** nie uwieralo na dluzszej trasie Ew. jakies wskazania co do stronek producentów (USA ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 pytałeś tutaj? http://www.werson.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzieki pepe !! to blisko bardzo mnie, wiec nie omieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Cześć, A mnie nic nie uwiera, pupcia ma komfort jak trzeba. Proponuję kanapę razem z Virago 750 lub 1100.Można ją porównać do fotela klubowego, dużego pikowanego :-). Tak powinno byc w każdym chopperku Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Proponuje ,abys się wstrzymał ze zmiana do zmiany moto ,moze sie okazać ,że nowy sprzet bedzie miał wygodniejszą kanapę, ja mam dwa w garażu (swój i małżonki) na moim jest ogromne siedzenie i ogromny komfort natomiast shadowką małżonki to moge smignąc góra 100 km bez masowania pośladków i wg mnie nawet żelowa wkładka nic tu nie pomo ,a swoja drogą znam wersona zrobi wszystko jak materiały są dostepne , mam obawy co do wkładek żelowych , ich napewno sie nie docina wiec dostepne sa tylko jakieś konkretne kształty inie wiadomo czy u nas , siedzenia zza oceanu zwykłe kosztuja w tysiakach a zęlowe pewnie wiecej i mam obawy czy aby to nie bedzie koszt porównywalny z Twoim całym moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi