Tuzmen Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Cześć Chciałbym sie zapytać posiadaczy CB lub innych, obeznanych w temacie. Dzisiaj przewaliłem sprzęta na bok w garażu.Problem polega na tym co zauważyłem po podniesieniu motocykla. Wyciekło mi paliwo, wylało sie z tych rurek ustrojowych. Co więcej, kiedyś jak odkręciłem bak i go zdrowo przechyliłem polało sie z tych rurecek pod spodem.Dziwi mnie to bardzo, ponieważ wyobraźmy sobie że robie niegroźnego szlifa, niby nic ale paliwo sie leje i motocykl płonie.Czy tak ma być czy mam coś nie tak. Dodam tylko że to napewno nie z pod korka. pozdrawiam bluesowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dzięks? widocznie temat był zbyt nudny, adios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tak ma byc -to jest odpowietrzenie zbiornika a na "rurecke" załuz wezyk i poprowadz w "dół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 U mnie przelewa sie tylko kiedy na maxa paliwa naleje - pod sam korek - wtedy pocieknie troche pod moto i tyle :wink: jakos sie tym nie przejmuje :icon_mrgreen:Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi