kratIjUK Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Witam pomyślałem że moze się przydać posiadaczom rometów. Pozdrawiam! Jest to ksiązka Obsługa i naprawa motorowerów Romet wydawnictwa WKIŁ w wersji E-book ! http://rapidshare.de/files/21418881/Obs__3...wer_w_ROMET.rar Edytowane 20 Czerwca 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja osobiście mam tą ksiązke i jets bardzo fajna są ciekawe informacje ale jeżeli naprzykąłd o ustawienie zpałonu w charcie to po przeczytaniu instrukcji zawartej w tej książce to neibardzo wiedziałem o co tam chodzi . Ale ksiązka ogólnie jetsspoko polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja też posiadam tą książke , jest w niej opisane wiele istotnych informacji,można sie z niej dużo dowiedzieć,polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 zlitujcie się wyślijcie mi to na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Prosiłbym także i dla mnie : [email protected] , mam.Robie renowacje Ogara 200 wiec myśle żę mi się przyda a nie moge tego nijak sciąnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Ludzie tu jest link przecież klikacie na niego potem klikacie "free" czekacie ok 30 sekund wpisujecie litery i cyfry widoczne na białym polu w okienko obok tych liter i cyfr klikacie na download from cośtam cośtam mirror i sie zacznie ściągać :) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 dzieki kratIjUK przyda sie ksiażeczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi