HosseMariano Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam. Kupiłem ostatnio kierunkowskazy LED ale coś niegra. Mam Ducati Monstera I ledwo co świecą (jak są wszystkie podłączone) albo migają za szybko (jak są dwa+dwa oryginalne). Słyszałem że trzeba zastosować jakiś elektroniczny przerywacz ale czy będzie to działać? Prosze o pomoc i jak najszybszą odpowieć. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dokładnie musisz zastosować elektroniczny przerywacz najlepiej przystosowany do kierunkowskazow diodowych.Ja wstawiłem co prawda elektroniczny z jakiegoś samochodu ,ale musiałem dobrać wartośc jednego rezystora zeby zaszybko nie migało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 zapraszam do mnie na PW. posiadam gotowe przerywacze do kierunkow LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 MłodyVFR ja wiedziałem że Ty jesteś VFRowiec ,ale nie że elektronik :banghead:.. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi