kratIjUK Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 kolega po wymianie tłoka cylindra i pierścieni wlał za dużą mieszankę i mu zawęglało świece. Później dolał troche benzyny i chodził ok. Raz sobie wstał i chciał pojeździć, ale za daleko nie pojechał ;/ mowił mi ze czyścił gaźnik i kranik i ze chodzi mu na luzie. Tyle wiem. Pojde do niego ale mnie gardło boli i nie moge teraz za bardzo i ja sie chyba za to zabiore bo to lebiega ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a moze ten tlok puchnie ?? tak mysle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a ja mialem w ogarze tak samo wymieniem kondensator i bylo good. kup kondensator groszowe sprawy chyba 60gr a moze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Może nareszcie dzisiaj pojde do nieego bo sie lepiej czuje i zobaczymy jeszcze sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi